Bolle buik Ivonne

Tuesday, 2nd August, 2016

We dachten laten we voor mijn vakantie nog maar even snel de foto’s van de bolle buik maken. Want anders kan het zijn dat de kleine spruit al geboren zou zijn voordat de zwangerschapshoot had plaatsgevonden. Nou de kleine is er nog steeds niet. Ivonne je bent vandaag precies 40 weken zwanger. En hoe…..je hebt een prachtige bolle buik 🙂 En natuurlijk was de bijna grote broer Daan er ook bij. Wat een heerlijk jochie en wat zal hij een leuke stoere grote broer worden.

Dank jullie wel dat ik dit moment heb mogen vastleggen. Tot de volgende keer 🙂

zwangerschap / gezin / bolle buik fotoshoot zwangerschap / gezin / bolle buik fotoshoot4-lui-3 zwangerschap / gezin / bolle buik fotoshoot zwangerschap / gezin / bolle buik fotoshoot zwangerschap / gezin / bolle buik fotoshoot 4-lui-4-kopie zwangerschap / gezin / bolle buik fotoshoot

LEAVE A REPLY