Zuster Rigoberti Fränzel (96 jaar)

Wednesday, 18th May, 2016

_DSC7160-zw-kopie

 

Een paar weken geleden heb ik zuster Rigoberti Franzel van 96 jaar mogen fotograferen. Wat is het toch leuk om onze oudjes te fotograferen.

Zuster Rigoberti heeft vanaf haar 20ste in het klooster gewoond waar zij de leraresopleiding heeft gevolgd. Uiteindelijk heeft zij door het hele land in kloosters gewoond en daar lesgegeven. Haar huisje staat vol met herinneringen, aandenken en souvenirs van de afgelopen 96 jaar. Prachtig om te zien. Ik heb naar zo veel prachtige verhalen mogen luisteren. De muren hangen vol met geborduurde iconen. Oorspronkelijk zijn deze geschilderd. Maar Zuster Rigoberti heeft ze jaren lang naar harte lust geborduurd. Ze zijn zelfs gewijd en hebben de zegen gekregen van de pastoor. Ze zijn prachtig Zuster Rigoberti J

Kan jij nog op de koffie bij je oma en of opa? Of heb jij ouders waarvan jij nog heel graag een paar mooie foto’s van wilt laten maken? Je bent samen met je oma, opa en of met je ouders van harte welkom!

 

_DSC7262-kopie  _DSC7288-kopie _DSC7274-kopie _DSC7272-kopie _DSC7270-kopie _DSC7254-kopie _DSC7219-kopie _DSC7214-kopie _DSC7194-kopie _DSC7191-kopie

LEAVE A REPLY