9 maanden zwangerschaps fotoshoot Nouk

Wednesday, 18th May, 2016

buik-compleet-collage-100-breed-WEB-200-RESOLUTIE

Eindelijk is het dan zo ver. Ik kan de collage van de zwangerschap van Nouk is publiceren. Wat is dit leuk zeg. Iemand haar hele zwangerschap volgen met de camera. Ik heb Nienke met haar prachtige bolle buik om de 6 weken gefotografeerd. En nog leuker. Papa Michiel kwam elke keer vol enthousiasme mee. Nienke en Michiel bedankt dat ik deze bijzondere momenten voor jullie heb mogen vastleggen. Op naar een nieuw fotogeniek jaar. Uiteraard is nu Nouk zelf aan de beurt 🙂 Lieve Nouk voorlopig zie jij mij elke maand weer terugkomen!

Ben jij ook net zwanger en zou jij ook graag je zwangerschap willen vastleggen? Samen met je bolle buik en de papa ben je harte welkom!

LEAVE A REPLY